Een nieuwe website voor Nelissen Containers

We hadden het er al een tijdje over. Graag wilden we onze website vernieuwen en in november 2022 was het zover en kregen we ‘m. Dit was om diverse redenen, zowel technisch, maar ook omdat we graag een meer up to date website wilden hebben die qua uitstraling meer bij deze tijd past. In het ontwerp van de site komt duidelijk onze herkenbare groene vrachtwagen kleur naar voren, zeg maar gerust de huisstijl van Nelissen Containers. Uiteraard zijn er bijvoorbeeld diverse foto’s op onze site te bezichtigen op verschillende plaatsen om makkelijk een beeld te krijgen wat u van ons kunt verwachten.

Op de homepage krijgt u via de diashow een algemeen beeld van wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Op andere pagina’s treft u nog meer van deze diashows aan, alwaar iets meer getoond wordt van de betreffende dienst van ons. Grofweg kunt u onze dienstverlening indelen in deze categorieën: containerverhuur, transport en het leveren van zand & grind. Dit alles in de regio Zuid Limburg overigens.

Contact opnemen kan heel eenvoudig. Als allereerste hebben we hiervoor natuurlijk een contactpagina waarop ruim voldoende mogelijkheden staan hoe u contact met ons kunt opnemen. Verder hebben we op alle pagina’s helemaal onderaan een laagdrempelig contactformulier, waar u ook gebruik van kunt maken. U vult de velden in, drukt dan op de verzendknop en we nemen z.s.m. contact met u op over uw aanvraag.

We zullen overigens uw gegevens nooit, maar dan ook nooit delen met anderen. Ook wij hebben namelijk een hekel aan spam.