Containerverhuur

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Hierboven ziet u een aantal van onze containers. In 2001 zijn we begonnen met 16 containers. Vanaf dat moment zijn we blijven investeren in uitbreiding van ons containerpark. Tegenwoordig hebben we 35 containers in ons bezit om te verhuren, variërend van 5m3 t/m 23m3. Deze containers kunnen bijvoorbeeld ingezet worden bij verbouwingen of bouwprojecten.

aluminium container - nelissen containers

geladen met een aluminium container

Daarnaast beschikken we ook nog over een aluminium container, waarin we zand en grind kunnen vervoeren. Deze is niet bestemd voor verhuur, maar gebruiken we enkel zelf om u als klant bijvoorbeeld zand en grind te kunnen leveren.

Als laatste kunnen we u meteen ook nog even iets vertellen over onze nieuwste container. Het is een vloeistofdichte container om gemeentelijk zwerfvuil in op te slaan. Als dit zwerfvuil getransporteerd wordt, mag er geen regenwater uitlopen, evenmin mag er regenwater uitlopen als er zwerfvuil in wordt gestort. Op het moment van schrijven hebben we hier nog geen foto van, maar deze zal binnenkort aan de bovenstaande foto’s in de diashow worden toegevoegd.

Even samengevat… dit zijn de soorten containers die we in ons bezit hebben:

  • 32 afzetcontainers (om te verhuren);
  • 1 aluminium container;
  • 1 vloeistofdichte container;
  • 1 plateaubak voor steigermateriaal.


Wilt u meer weten over het huren van onze afzetcontainers? Neem dan gerust contact met ons op. Zie hiervoor onze contactpagina.