Reviews

Graag vernemen wij hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Mocht u een review op onze website willen achterlaten, dan mag u deze in onderstaand formulier invullen. Dat stellen wij uiteraard zeer op prijs. Zie hier beneden ook de reviews die een aantal van onze klanten reeds hebben geplaatst. Mocht u nog vragen hebben, neem dan a.u.b. contact met ons op via het formulier helemaal onderaan deze pagina of check hiervoor onze contactpagina.

Invulformulier voor uw review

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Wat is uw naam?
Titeltekst voor uw review
Wat vindt u van ons?
waardering velden
Hoeveel sterren wilt u ons geven?

Een overzicht

Van harte aan te bevelen

Wij werken al meer dan 8 jaar samen met de Fa. Nelissen Containers. We hebben grote verbouwingen uitgevoerd aan de Pater Kustersweg te Cadier en Keer. Voor onze ingestorte schuur hebben we alleen al wel geteld 26 containers met puin moeten afvoeren. Het fijne en prettige is dat Harold enorm met ons meedacht. Welke container waar geschikt voor was en ook hoe het voor ons het voordeligste gestort kon worden. Schone puin apart, hout apart, en grofvuil.

Momenteel werken we weer samen met de Fa. Nelissen bij de verbouwing van de oude Technische school in Cadier en Keer. Het mooie is dat je altijd op hun kan rekenen, afspraak is afspraak en als we heel erg omhoog zaten kwam hij zelfs tegen het begin van de avond nog een container omruilen.

Kortom, ik wil de Fa. Nelissen van harte aanbevelen. Uw verbouwing zal er zeker efficiënter en sneller door gaan.

Landgoed Heerdeberg Cadier en Keer.
Jose de Goede

Jose de Goede
november 22, 2022

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Vele jaren levert Nelissen containers ter plekke. Altijd snel in overleg, en nooit problemen. In uitzonderlijke situatie’s altijd bereid om mee te werken indien mogelijk. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. We geven 5 sterren.

Tuinadviesburo Vogels
november 25, 2022

Container wordt snel geleverd en opgehaald

Makkelijk bestellen! Container wordt snel geleverd en opgehaald! 5 sterren.

Theo uit Gulpen
november 26, 2022

Altijd volgens afspraak en heel flexibel

Nelissen Containers is al jaren onze partner tijdens de renovatie van onze vakantiewoningen. Altijd volgens afspraak en heel flexibel. Ook verzorgt hij onze speeltuinen van speelzand, zodat onze kleine gasten geweldige zandkastelen kunnen bouwen!

Molen van Medael accommodaties
november 30, 2022

Top service

Harold is altijd bereikbaar, wordt altijd snel geregeld en plaatst de containers altijd precies waar je ze wilt hebben.
Voor ons zeker 5 sterren!!

Klusbedrijf Ron Houben
december 22, 2022

Betrouwbare partner

Ook wij zijn ontzettend tevreden over de dienstsverlening van Harold Nelissen en zijn bedrijf! Bij ieder project nauw betrokken, geïnteresseerd en meedenkend, altijd bereikbaar en bereid om in de bouwplanning mee te gaan, wat soms in hield om meerdere containers per dag te wisselen. Voor ons dan ook zeker het maximum aantal sterren als waardering !

Fam. Hageman
januari 17, 2023